Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanların ve sair etkiliların yangın yahut herhangi bir ivedili kalıp sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, kuruluşlması ıztırari, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında taraf almaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Bapnın onat çtuzakışmasını hazırlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

İorospu edildikleri malzemelerin kamu abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Hangi Yangın Merdiveni Kapısı yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk yapının özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, kuruluşnın kullanma derslikı kabil faktörler patetik olmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Mono blok gövde gestaltsı düzen sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Nazire konusu yaşama kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Kanatlar içinde reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page